Billie-Blush SS17

Per celebrar l'arribada de la col·lecció primavera-estiu 17, Billieblush ens trasllada a Cuba, al carib i ens s'embarca en el creuer «Love Boat» on bufa un fort vent. La col·lecció es compon de cinc temes i tres colors.

Calor i colors es donen cita en aquest nou vestuari festiu que es transforma amb sorprenents customitzacions i una paleta llaminera que oscil·la entre la potència dels colors primaris i la dolçor dels neutres.

El tema marí se situa a la vora de la mar, la gamma navega entre els mosaics de blaus i brodats anglesos que conviden a estar en un vaixell amb un vestit midi.

Billiesblush dedica una gran part de la col·lecció a la línia de cerimònia.

En un estil retro glamour, un "dress code» de tall romàntic on es barregen l'autenticitat i la modernitat. Amb una delicada opulència, els creps brodats, la gasa iridescent i les trenes amb reflexos daurats es barregen amb jerseis de canalé o llisos. Els vestits prisats estan adornats amb lluentons, l'or i el lurex són presents en tota la col·lecció, la faldilla s'allarga i l'abric ¾ té acabats amb galons per evocar la fantasia.

El punt és treballat i els detalls molt cuidats. Els estampats s'inspiren en els anys 30, en la música i en l'esperit festiu dels creuers: els lluentons en totes les seves formes i les impressions tenen acabats iridiscents.

Tot és realçat en una paleta de color dolç i àcid alhora: il·luminat pel rosa fluor, taronja afruitat, vermell tomàquet, verd neó, groc àcid i rosa xiclet. Destaquen els detalls daurats inspirats en la flor de lys i els vents alisis.

Els estampats són divertits i amb color: tropical amb un enorme flamenc rosa brillant, exòtic amb tucans, maraques, palmeres o flors d'illa i floral amb la flor de Tiaré i pinyes.

COL·LECCIÓ NOIES

DES DE 1 MES FINS A 12 ANYS